Colordays 2021

Geef kleur aan je huis met SAPA aluminium ramen en deuren

MAAK HIER EEN AFSPRAAK

Maak je plannen om een nieuwe woning te bouwen? Of ga je je woning renoveren of uitbreiden? Dan wil je ramen en deuren die perfect passen in het ontwerp en kies je natuurlijk voor mooi design, duurzame oplossingen en geplaatst door lokale vakmannen. Met aluminium ramen en deuren maak je zeker de juiste keuze.

Geef kleur aan je huis

Kleur geeft pit en straalt karakter uit. Door je nieuwe aluminium ramen en deuren kleur te geven geef je direct het hele huis meer uitstraling en karakter.  Dus durf te spelen met contrasten of kies eens voor meer gedurfde kleur.

 

SAPA biedt een brede waaier van kleuren die aluminium nog meer uitstraling geven door te spelen met de effecten van materie en licht. Het is ook mogelijk uw SAPA-producten in twee kleuren te bestellen, zodat u aan de buitenkant een andere kleur kunt krijgen dan aan de binnenkant (bij gelakte afwerkingen).

Wil je ook bijpassend beslag (vb. handgrepen en deurkrukken) die past bij de kleur van de raamprofielen? Ook hier kan je SAPA Aluminium Vakman je het juiste advies geven.

Speciaal aanbod*

Boek tussen 1 en 30 november 2021 een afspraak bij je SAPA Aluminium Vakman voor een offerte en de bestelling van je nieuwe aluminium ramen en deuren en kies uit een zeer breed gamma aan kleuren aan het meest voordelige tarief. 

Meer weten over duurzaamheid van aluminium?
Aluminium is een natuurlijk materiaal dat oneindig recyclebaar. Kiezen voor aluminium ramen en deuren is dus kiezen voor duurzaam wonen. Ook in de toekomst. Meer weten over de duurzaamheid van onze ramen en deuren?
Meer weten over duurzaamheid van aluminium?
Aluminium is een natuurlijk materiaal dat oneindig recyclebaar. Kiezen voor aluminium ramen en deuren is dus kiezen voor duurzaam wonen. Ook in de toekomst. Meer weten over de duurzaamheid van onze ramen en deuren?

*Deze promotionele actie loopt van 1 november 2021 tot 30 november 2021. De actievoorwaarden zijn enkel van toepassing op bestellingen van raam- en deurprofielen met bijhorend beslag van het merk SAPA. Tijdens de duurtijd van deze actie wordt het tarief van de gekozen kleuren uit klasse 1 en klasse 2 gelijkgesteld worden.  De datum van ondertekening van het bestelorder is bindend.

De korting kan enkel gegeven worden door de deelnemende SAPA Aluminium Vakman van 01/11 tot en met 30/11/2021. Niet geldig op screens, zonwering, rolluiken, garagepoorten, lamellen, e.a.  Deze korting is enkel van toepassing voor ééngezinswoningen en is beperkt tot één korting per klant en per project. De korting is afhankelijk van het totale aankoopbedrag. Niet cumuleerbaar met andere SAPA promoties of kortingen.